Ny Esbjerg-svensker: Dejligt at få scoret

Svenske Robin Söder blev helten i Esbjerg søndag aften og fik en drømmedebut på hjemmebane, da han med to scoringer i første halvleg grundlagde vestjydernes første sæsonsejr i Superligaen med 3-0-triumfen over et tamt FC Vestsjælland-hold.

Den svenske angriber, der er blevet købt fri i IFK Gøteborg, var selvsagt fuldt ud tilfreds med sin hjemmebanedebut og de to scoringer.

- Det var en dejlig kamp, og det var dejligt at få scoret, selvom det første mål var lidt nemt, siger Robin Söder.

Svenskeren dannede angrebsduo med østrigske Martin Pusic, hvilket fungerede fint i 3-0-sejren.

- Jeg er faldet fint til og syntes, det fungerede fint sammen med Martin Pusic helt fremme. Derudover spillede hele holdet en god kamp, og vi hang godt sammen, og det var et vigtigt parameter for at få sejren, siger Robin Söder.

Esbjerg-cheftræner Niels Frederiksen var ligesom sin nye angriber en glad mand ovenpå sejren.

- Det var en flot holdindsats, og gutterne skal have stor ros for at arbejde stenhårdt hele vejen rundt. Martin Dubravka havde nogle gode redninger, og angriberne scorede alle tre mål, så det var dejligt, siger Niels Frederiksen.

Frederiksen sendte også roser af sted specifikt til Esbjergs nye angriber Robin Söder.

- Han scorede mål og arbejdede stenhårdt, så det var en drømmedebut på hjemmebane for Robin. Han spillede kvikt og hurtigt, hvilket hjalp os på den sidste tredjedel af banen, siger Niels Frederiksen.

Robin Söder og resten af Esbjerg-truppens næste kamp er på udebane lørdag i Hobro, hvor oprykkerne byder op til kamp.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip