Ny FCN-træner efter sejr: Spillernes fortjeneste

Olafur Kristjansson fik en flot start som træner i FC Nordsjælland. Godt nok var hans hold i superligapremieren nede med 0-2 mod FC Vestsjælland, men FCN kom igen og vandt kampen med 3-2.

Det flotte comeback vil træneren dog ikke tage æren for. Den giver han videre til de hårdt kæmpende spillere på banen.

- Det var spillernes fortjeneste, at vi vendte kampen. Som træner kan man ikke gøre så meget andet end at vise tiltro til det taktiske oplæg, man er kommet med, siger Kristjansson.

- Det er vigtigt som træner at vise, at man tror på konceptet, og det viste vi fra bænken. Men det var spillernes fortjeneste, at vi fik sejren.

Med sejren i hus kan Kristjansson erklære sig tilfreds med debuten i spidsen for Farum-klubben.

- Resultatmæssigt gik debuten fint. Resultatet var konsekvensen af det, vi leverede i kampen. At vi var bagud 0-2 efter en halv time var fortjent, men det var også fortjent, at vi reducerede inden pausen, siger træneren.

- I anden halvleg viste gutterne høj moral og kom tilbage. Så konsekvensen af det, vi lavede, var positiv.

Træneren bør nok sende en tak videre til Uffe Bech, der med to mål var manden bag sejren i anden halvleg.

- Vi fik en helt fantastisk dårlig start, hvor vi hang bagefter hele tiden. Der var intet, der fungerede, og det var først, da vi kom bagud 0-2, at vi begyndte at spille fodbold, siger Bech.

- Til gengæld var vores reaktion på at komme bagud 0-2 forbilledlig. Vi kæmpede os tilbage og leverede et fuldt fortjent comeback, siger han.

/ritzau/

 

Dagens Gossip