Ny iPad fra Apple ventes afsløret i næste måned

Skrevet af admin

17/09/2014

Mest læste i dag

Computerikonet Apple er parat til at sende to nye iPads på markedet, ligesom selskabet er klar med en ny version af dets Mac operativsystem i forbindelse med det næste Apple-arrangement 21. oktober, oplyser netsiden Daily Dot med citat fra kilder, der angiveligt kender til sagen.

Selskabet har planer om at afsløre den sjette generation af dets iPad tavlecomputer og tredje udgave af iPad mini, ligesom det opdaterede operativsystem til Mac-computere, OS X Yosemite, har gennemgået en komplet visuel overhaling, oplyser den netbaserede elektronikside.

Skærmen på iPad'en ventes at blive på 9,7 tommer, mens den ny udgave af iPad mini vil have en 7,9 tommer skærm, skrev nyhedsbureauet Bloomberg tidligere og citerede folk med indsigt. Det vil med andre ord sige, at Apple ikke har tænkt sig at ændre på skærmstørrelserne i forhold til de eksisterende modeller.

Mens Apple onsdag frigav det ny styresystem iOS 8 til mobile enheder, så løftede selskabet i sidste uge sløret for dets armbåndsur, Apple Watch, to store iPhones, kaldet 6 og 6 Plus, og en tjeneste til betaling med mobiltelefonen, betegnet Apple Pay.

/ritzau/Reuters