Ny kæreste? Jesper Buch viser kærligheden frem på Instagram

Skrevet af Julie Møller

12/11/2020
Jesper Buch er blandt andet kendt fra DR-programmet 'Løvens hule'. Foto: Per Arnesen
Jesper Buch er blandt andet kendt fra DR-programmet 'Løvens hule'. Foto: Per Arnesen
'Løvens hule'-iværksætteren deler ud af privatlivet på Instagram.

Dagens topnyheder

“Future” (fremtiden, red.) efterfulgt af en hjerte-emoji og en kysse-smiley på Instagram.

Sådan skriver 'Løvens hule'-iværksætteren Jesper Buch på sin Instagram til et billede, hvor en kvinde ved navnet Lina Rought er på. Om det er en ny kæreste vides ikke med 100 procent sikkerhed, men ud fra kommentarfeltet er der ingen tvivl om, at der er kærlighed i luften.

Blandt andet sender iværksætteren Birgit Aaby, der også er kendt fra Løvens Hule, et par hjerter afsted i kommentarfeltet. Det samme gør Alice Rosenkrantz Stadil, der er gift med Christian Stadil, Hummel-direktør og Løvens-hule-iværksætter.

Ikke brug for mere sex

Sidste sommer fortalte Jesper Buch til Euroman, at han og ekskonen Renata Mollerup Sørensen endnu en gang var gået fra hinanden, og på daværende tidspunkt havde han ikke brug for at finde ny "fisse".

“Jeg har fået det fisse, jeg skal have. Har jeg brug for mere? Nej, det har jeg sådan set ikke. Jeg har det dejligt med mine tre fantastiske børn og mine dejlige ekskærester. Jeg vil sgu hellere være sammen med dem end alle mulige andre, og jeg skal ikke igen til at lave ballade. Det er faktisk ret fedt ikke at skulle være den der hanløve, der altid er på jagt,” fortalte Jesper Buch.

Jesper Buch har børnene Oscar og Olivia med Renata Mollerup Sørensen, og derudover har han datteren Fie fra et tidligere forhold.

På Instagram kan man se, at Lina Rought er frisør og ejer salonen GlossyStudiocph, der har adresse i København. I hendes Instagram-story har hun postet et foto, hvor hun står sammen med Jesper Buch. Hertil har hun skrevet: “Missing this with my” (savner dette, red.) efterfulgt af et hjerte.

Foto: Instagram @jesperbuch\n\n

 

Foto: Instagram @linaxrought