Ny Klovn-plakat fremviser hele klokkeværket

Lige som man troede, de umuligt kunne gå længere med deres egen nøgeneksponering, tog Casper Christensen og Frank Hvam lige ét skridt til. 

På deres netop frigivede filmplakat til "Klovn Forever" ligger de to bedste venner ikke alene halvnøgne sammen på et underlag af krøllede guldlagner, de har også hver især næsen begravet i hinandens skridt i en såkaldt 69'er.

I filmen, som får premiere om præcis tre måneder, sætter Casper og Frank venskabet - og livet - på prøve, når de vover sig ud i alverdens komiske og skæbnesvangre optrin.

Filmen foregår delvist i den amerikanske storby Los Angeles. Her er Casper nemlig flyttet til for at forfølge sin karriere, og Frank, som frygter, hvad adskillelsen vil betyde for deres venskab, beslutter at rejse efter ham.

I sidste ende må de to venner stille sig selv spørgsmålet: Eksisterer der overhovedet sådan noget som "venner for evigt"?

Den nye film, der følger op på begivenhederne fem år efter succesfilmen "Klovn The Movie", byder også på et gensyn med Mia Lyhne og Iben Hjejle, som de herres respektive kærester.

Derudover er Elsebeth Steentoft tilbage i rollen som Franks svigermor Pykker og Niels Weyde som svigerfar Ole.

"Klovn Forever" får premiere landet over den 24. september.

Se hele plakaten på Klovns Facebook-side her: https://www.facebook.com/KlovnTheMovie/photos/a.72619528200.70848.223668...

/ritzau/FOKUS

 

Dagens Gossip