Ny olympisk partner skal hjælpe Danmark mod OL-succes

Danmarks Idrætsforbund (DIF) og Team Danmark har indgået endnu et partnerskab, der skal hjælpe Danmark til at indfri ambitionen om 10 medaljer ved OL i Rio de Janeiro i august næste år.

Sport One Danmark, der er ejet af DIF og Team Danmark, har indgået en partneraftale med Dong Energy, der strækker sig fra 2015 til 2017, lyder det i en pressemeddelelse.

- Det olympiske partnerskab med Dong Energy er en stor anerkendelse af arbejdet med at bevæge danskerne i idrætsforeningerne og dansk eliteidræts vindermentalitet og ambitioner.

- Dong Energy er den seneste af en række olympiske partnere fra erhvervslivet, som støtter vores OL-ambition om 10 medaljer i Rio næste år, der vil være et historisk godt dansk OL-resultat, siger Niels Nygaard, formand for DIF og dermed Danmarks Olympiske Komite.

Det seneste halve år har Sport One Danmark også indgået olympiske partnerskaber med Købstædernes Forsikring, Deloitte og Arla.

Derudover har Dansk Supermarked og Nordea været olympiske partnere i en længere årrække.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip