Ny opgørelse: Søndagen bruges til nethandel

En ny opgørelse fra DBA viser, at antallet af brugere er henholdsvis 15 % højere på mobil og tablet og 9 % højere på computeren om søndagen end gennemsnittet for resten af ugen. Det svarer ca. til, at 800.000 danskere hver søndag besøger DBA for at købe eller sælge varer.

- Søndag er for de fleste danskere synonym med fritid og et afbræk fra den travle hverdag. Det giver ekstra tid til at fordybe sig i jagten på et nyt møbel til stuen eller måske en iPad til børnene, forklarer Anders Rasmussen, der er kommunikationskonsulent hos DBA.

Når børnene er lagt i seng

Opgørelsen viser desuden, at danskerne handler mest på DBA i tidsrummet kl. 21-22, mens aktiviteten er lavest i de sene nattetimer mellem 24.00-6.00.

- Vi ved, at især de danske børnefamilier handler mest på nettet efter kl. 21. Her er børnene lagt i seng, de fleste pligter er gjort, og det er derfor den tid på dagen, der er mest ro på, fastslår Anders Rasmussen.

Cirka 50 % af den samlede trafik på DBA, kommer lige nu fra mobilen, og dagligt sætter danskerne omkring 28.000 varer til salg på DBA sitet.

TOP 5 – de mest populære varer på DBA lige nu

1.  Tøj & mode
2.  Ting til børn & baby (legetøj, møbler og udstyr)
3.  Computer & spillekonsoller
4.  Smartphones (især iPhones)
5.  Møbler & udstyr til boligen (især designer- og retromøbler)

 

Dagens Gossip