Ny Randers-spiller er lettet over debutscoring

Den tidligere Borussia Dortmund-spiller Mustafa Amini åbnede sin personlige Randers-målkonto med en flot scoring til 1-0 i torsdagens 3-0-sejr hjemme over UE Sant Julia fra Andorra.

Efter kvalifikationskampen i Europa League var den australske midtbanespiller, der i perioder viste flotte takter, ganske godt tilfreds med kampen, der blev spillet i Viborg.

- Det er altid vanskeligt at spille kampe som disse, hvor modstanderne står dybt, spiller langsomt, trækker tiden og egentlig bare vil have kampen overstået.

- Derfor må vi være tilfredse med, at vi samlet set har besejret dem 4-0 og er videre til næste runde, siger Amini til klubbens hjemmeside.

- Jeg er selvfølgelig også glad for, at jeg fik scoret, men det vigtigste er holdet, og vi leverede en kontrolleret indsats, hvor der dog er plads til væsentlige forbedringer.

- Det gælder også min egen indsats. Jeg er fortsat et stykke fra min topform, men jeg arbejder hårdt til træning, og det skal nok blive rigtigt godt, siger han.

Randers er videre til anden kvalifikationsrunde, hvor holdet møder svenske Elfsborg.

- Jeg er i hvert fald meget glad for starten her i Randers. Alle er søde og har taget godt imod mig, holdet tegner meget lovende, og selvom Sant Julia måske ikke har været den mest skræmmende modstander, er det altid dejligt at starte et nyt sted med to sejre.

- Nu glæder jeg mig til næste Europa League-kvalifikationsrunde mod Elfsborg, og til at Superligaen starter, fastslår Amini.

/ritzau/

 

Dagens Gossip