Ny S-kampagne: Vi har øget gevinsten ved at arbejde

Skrevet af admin

10/04/2015

Mest læste i dag

I marts var Venstre ude med en kampagne med budskabet, at det ikke kan betale sig at arbejde. Fredag går Socialdemokraterne i modoffensiven med deres egen kampagne med budskabet, at det bedre kan betale sig at arbejde end for fire år siden.

I kampagnen skriver partiet, at en familie med en metalarbejder, en sygeplejeske og deres to børn har fået 5300 kroner mere om året på grund af regeringens økonomiske politik.

- Det er en fuldstændig relevant debat og et af vores mest markante resultater. Det, der er gjort over de sidste tre år, har gavnet almindelige lønmodtagere i pengepungen, siger finansminister Bjarne Corydon (S).

Kampagnen har overskriften "Du får mere ud af at arbejde, og vi skal videre". Den sidste del af overskriften beskriver ifølge Bjarne Corydon et socialdemokratisk ønske, om at "holde kursen" og undgå Venstres nulvækst.

Desuden har danskerne ifølge finansministeren endnu til gode at få de sidste "gaver" af regeringen. Regeringens reformer vil nemlig ifølge Bjarne Corydon først være fuldt indfaset i 2023.

- Vi kommer videre de kommende år ved, at der bliver indfaset gradvis, da det først er i 2023, at man har fået den fulde gevinst af det, der er vedtaget, siger han.

Det samme ville være tilfældet, hvis Danmark får en borgerlig regering, ifølge Bjarne Corydon.

- Da vi skulle forhandle skatteaftalen, der var det Venstres prioritet at skære i skatten for de højeste indkomster, hvor vi ville skære for de laveste indkomster, siger han.

Kampagnen kommer fredag op på plakater rundt om i landet, inden den søndag og mandag figurerer i aviser og på online-medier, oplyser Socialdemokratiet.

/ritzau/