Ny satireserie på DR2: 'Det slører stadig'

Serien løfter sløret for et etnisk pige-univers, der er provokerende, udfordrende og sygt underholdende.

I 'Det Slører stadig' møder vi de fire piger Sara, Ellie, Naghme og Ajla, med baggrunde fra Iran, Jordan og Bosnien. De er muslimer, og de er danskere, og de vil gerne give et humoristisk indblik i en verden fyldt med alt mulig andet end tvangsægteskaber og tørklæder.

Det er satire med udgangspunkt i de situationer, som opstår når flere kulturer mødes i dagens Danmark.

- Vi vil gerne vise alle hvor forskellige, tossede, sjove, alvorlige og helt almindelige, vi er, og det er vores ønske, at man skal kunne grine af de ting, der til hverdag kun bliver opfattet som problemer, lyder ordene fra de fire piger som står bag programmet.

'Det slører stadig' indeholder alt fra burkaer, flæskestegsterapi, etnisk dating, skjult kamera og satiriske interviews med politi, politikere og hverdagsdanskere. 

Et program, der ifølge pigerne er lavet "til perler og kartofler i alle aldre"!

- Det er satire fra et pigeunivers, som ikke er set før på dansk tv. Pigerne har et komisk talent, men de er også enorm modige, når de tager udgangspunkt i deres egen verden. De bryder grænser og bygger broer, og de spejler både sig selv og etniske danskere på en måde jeg ikke har set tidligere, siger Peter Gren Larsen, satireredaktør for DR2.

"Det Slører Stadig" er en serie på 15 afsnit. Første afsnit sendes på DR2 den 10. januar klokken 21.50.

Ellie

Da Ellie som knap 4-årig flygtede med sin familie fra Teheran, var det som politiske flygtninge og på gå-ben. Efter et kortere ophold i Tyrkiet faldt valget på Danmark, hvor familien kom som nogle af de første flygtninge tilbage i 1984. Ellie arbejder til dagligt som musiker og med udsatte unge fra indre Nørrebro og Vestegnen.

Naghme

Naghme er 24 år og har rødder i Iran. Hun kom til Danmark som flygtning i 1997 sammen med sin mor og søster. Naghme er uddannet Socialrådgiver og arbejder til dagligt som handicaphjælper og bartender.

Sara

Sara er 20 år og af jordansk oprindelse og kom til Danmark i år 2000 sammen med sine tre brødre og forældre.  Hun blev student i 2012 fra Herlev Gymnasium, og arbejder til daglig som lærevikar på Vestervangsskolen i Glostrup. Sara har lavet teater siden hun var 5 år, og har været med i et integrationsstykke og Taskforce på Contact, Edison scenen på Frederiksberg.  

Ajla

Ajla er 28 år, født i Bosnien og kom til Danmark som flygtning i 1994. Ajla er vokset op på Lolland sammen med sin søster og forældre. I 2005 flyttede hun til København og er i øjeblikket ansat som pædagogmedhjælper i en daginstitution på Nørrebro.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip