Ny Silkeborg-træner skal udvikle fremtidens talenter

admin

|

08/12/2014

Dagens topnyheder

Den nye cheftræner i Silkeborg IF, Kim Poulsen, får som hovedopgave at udvikle klubbens egne talenter, så man fremover kan bruge færre penge på at hente spillere til udefra.

Poulsen har i tidligere job demonstreret disse egenskaber, og han glæder sig til at bidrage til, at klubbens langsigtede vision lykkes.

- Jeg kommer til Silkeborg med stor viden om og erfaring i, hvordan man kan udvikle spillerne især teknisk/taktisk og mentalt, og jeg glæder mig til at sætte fokus på samspillet mellem de tekniske færdigheder og den taktiske perception.

- En måde at træne på, som jeg mener, er nøglen til at udvikle spillerne til at kunne præstere på højt niveau og dermed skabe grundlaget for gode resultater i Silkeborg, siger han i en pressemeddelelse.

Kim Poulsen er 55 år og har i mere end 25 år arbejdet som fodboldtræner. Ikke kun herhjemme, hvor han har stået i spidsen for hold som Viborg, Vejle og Næstved, men i også i udlandet.

Han har således været ungdomslandstræner i Singapore, ligesom han både har haft ansvaret for Tanzanias U21- og A-landshold.

Kim Poulsen tiltræder 1. januar.

/ritzau/