Ny skade i FCK: Toutouh formentlig færdig for sæsonen

FC København må formentlig undvære Youssef Toutouh i resten af foråret i Alka Superligaen.

I søndagens 2-0-sejr over FC Nordsjælland i Telia Parken pådrog den 22-årige midtbanespiller sig en knæskade.

- En skanning i dag har desværre vist, at Youssef har pådraget sig en meniskskade i højre knæ, der skal opereres snarest.

- Dette betyder, at han formentlig er ude resten af forårssæsonen, siger FC Københavns klublæge, Morten Boesen, til klubbens hjemmeside.

Skaden kommer ubelejligt for Youssef Toutouh.

- Jeg er selvfølgelig rigtigt skuffet over ikke at kunne hjælpe holdet resten af foråret, men jeg håber og tror på, at mine holdkammerater kan fortsætte den gode stime, vi er inde i.

- Nu vil jeg bruge al min energi på at komme stærkt tilbage så hurtigt som muligt, siger han.

Youssef Toutouh kæmper for at komme med i U21-landsholdstruppen til EM i Tjekkiet i juni, og det bliver svært efter skaden.

Her kommer en anden FCK-spiller, Andreas Cornelius, ikke med. Angriberen blev for nylig langtidsskadet og er formentlig ude i et halvt år.

FCK-manager Ståle Solbakken ærgrer sig over også at måtte undvære Youssef Toutouh.

- For Youssef var det nok det værst tænkelige tidspunkt, det kunne ske. Han har været vores bedste spiller de seneste tre-fire kampe, scoret vigtige mål, og har holdt et højt niveau for os rigtig længe.

- Det er et hårdt slag, ikke bare for holdet, men også for ham netop nu, hvor han for alvor var blevet stamspiller, siger Ståle Solbakken.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip