Ny stor vragdel fra AirAsia-flyet er fundet på havbund

Endnu en stor genstand, der formodes at være en vragdel fra et forsvundet passagerfly, er blevet fundet på havbunden i Javahavet.

Det oplyser chefen for redningstjenesten Fransiskus Bambang Soelistyo søndag ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Med den nyeste opdagelse er i alt fem store objekter blevet lokaliseret i havet, da man tidligere via sonarbilleder har spottet store vragdele på 30-50 meters dybde ud for Borneos kyst.

Flyet af typen Airbus A320-200 forsvandt over Javahavet for en uge siden, da det var på vej fra den indonesiske by Surabaya til Singapore med 162 mennesker om bord.

Dårlige vejrforhold har besværliggjort eftersøgningen af vraget og personerne om bord på flyet.

Meget tydede på, at redningsmandskabet søndag ville få bedre arbejdsbetingelser, men et uvejr holder stædigt fast i området. Derfor har redningstjenesten været nødt til at aflyse en planlagt dykkermission, der skulle have hjulpet eftersøgningen i havet, fortæller Soelistyo.

Ingen overlevende er fundet, og man har de seneste dage været i gang med at forberede begravelser af de første bjærgede lig.

Mindst 31 personer er bjærget efter ulykken.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip