Ny teori: Er "Maria" det manglende barn fra tom kiste?

I den vilde jagt på at finde den sande identitet på den fire-årige blonde pige, som forleden blev fundet hos en romafamilie i Grækenland, har en desperat, græsk far meldt sig med en uhyggelig historie.

Græsk tv kan berette om en græsk mand med skandinavisk oprindelse, som forlanger, at den fire-årige pige bliver dna-testet i en fart.

Det skriver TV2.dk.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Den græske mand og hans kone mistænker, at den lille pige er deres datter, som blev født og angiveligt døde i 2009 under mystiske forhold på et græsk hospital i Thessanoliki.

Forældrene blev afvist, da de ville se deres døde barn. Efterfølgende mistænkte parret, at deres lille pige døde som følge af fejl på hospitalet, og derfor krævede forældrene pigens grav åbnet. Men det viste sig, at kisten var tom.

LÆS OGSÅ: Video: Fireårige Maria tvunget til at tigge og danse som en bjørn

Disse mystiske episoder har overbevist forældreparret om, at deres datter kunne være i live.

- Vi mistænker, at vores datter er blevet menneskehandlet, og at hun ikke døde på sygehuset, som vi fik besked på, siger faren til den græske avis Ethnos ifølge TV2.dk.

LÆS OGSÅ: Pårørende: Familien passede bedre på "Maria" end deres andre børn

Billederne af den lille lyshårede pige med de grønne øjne vækker genkendelse hos forældreparret, som siden hen har fået en  søn, som deler mange lighedstegn med "Maria", især de grønne øjne. Yderligere mener faren, at "Maria" ligner andre af hans skandinaviske slægtninge.

Indtil videre ligger sagen hos det græske politi, som skal vurdere, om de vil tage forældreparrets henvendelse for gode varer.

 

Dagens Gossip