Ny video: Vestjyder overrasket af hval under fisketur

Det lyder næsten som en tro kopi af Thy-fiskere, der i foråret pludselig var omringet af spækhuggere under en fisketur. Men denne gang er det en skibonit og to morsingboere, der stødte på et af havets store pattedyr.

Tirsdag morgen stod de tre kammerater til havs fra Hansholm, og efter at have fanget torsk og sej hele formiddagen, fik lystfiskerne pludselig en kæmpe stor gæst.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Lige over middag så vi en kæmpe stime af tobis, som søgte op til overfladen. Så så vi pludselig denne store rygfinde, som plaskede over vandoverfladen, og så tænkte jeg, vi hiver lige kameraet frem, fortæller Penti Olesen fra Skive til Tv Midt-Vest.

Han var den ene af de tre lystfiskere, og han troede, at han skulle filme hvalen i horisonten. Men pludselig svømmede den lige under både, hvilket for alvor fik vestjyderne på benene.

Kammeraterne havde inden turen joket med videoen af en gruppe fiskere fra Thy, som som i foråret fik en del opmærksomhed på grund af deres reaktion, da de mødte en flok spækhuggere. Men nu stod kammeraterne altså selv i samme situation.

SE ELLER GENSE VIDEOEN MED THY-FISKERNE HER

På videoen er de tre lystfiskeres første reaktion, at der er tale om en spækhugger. Efterfølgende er Penti Olesen nået frem til at må have været en pukkelhval. Det er dog ikke blevet fastslået, om det er korrekt.

Se videoen og hør lystfiskernes fantastiske reaktion herunder: 

 

Dagens Gossip