Nyansat havde ikke råd: Kollegaer deler kæmpegevinst med hende.

28/03/2013 12:53

Ann Katrine Warren

Nyheder

Mest læste i dag

Lottofeberen ramte for alvor USA, da jackpotten i det store Powerball-spil i sidste weekend var på over 1,9 milliarder kroner. Derfor blev der også spillet ihærdigt op til trækningen i lørdags.

Det gjorde man også på ejendomsmæglerkontoret i Florida, hvor Jennifer Maldonado netop er blevet ansat. Teamlederen indsamlede 20 dollar fra hver af kollegaerne, så man kunne købe 120 lodder til spillet. 31-årige Jennifer Maldonado, der kun havde været ansat i 14 dage, mente dog ikke hun havde råd til at deltage i legen. Hun afslog også teamlederens tilbud om at låne pengene.

Da det blev søndag mødte Jennifer op på en arbejdsplads, hvor alle jublede og krammede hinanden.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

- Jeg viste, jeg som den eneste ikke var med i puljen, så jeg var overbevist om, at de lavede sjov med mig, siger hun til Miami Herald.

Men kollegaernes glæde var ægte. De havde ikke vundet hovedgevinsten på 338 millioner dollar, men tallene havde udløst 83.000.000 dollar til hver af dem - hvilket svarer til lidt under en halv million kroner til hver.

Stakkels Jennifer Maldonado havde jo sagt nej til at være med i puljen, men kollegaerne har forbarmet sig over hende, og er alle gået med til at donere en del af deres gevinst til hende. Hvor mange penge den nyansatte ender med at få, er dog stadig uvist.