Nybagt solo-stjerne vælter Roskilde Festival

Skrevet af admin

07/02/2014
Han er kendt fra succesfulde bands som Blur og Gorillaz, men når sangeren og musikeren Damon Albarn til sommer indtager Roskilde Festival, bliver det med hans eget soloprojekt.Han udkommer nemlig med sit første soloalbum i 2014, og det fejrer han blandt andet med en koncert på Danmarks største festival.- Damon Albarn er en kunstner, som vores gæster har et særdeles godt kendskab til fra hans shows med Blur og Gorillaz. Nu udgiver han endelig sit første soloalbum, så vi er stolte af, at Roskilde Festivals gæster får mulighed for at opleve netop den milepæl i hans karriere, siger Roskilde Festival programchef Anders Wahrén.Roskilde Festival føjer også alternativ guitarrock til programmet i form af newyorker-bandet Interpol, der i 2014 bryder hele fire års tavshed med en ny udgivelse.Samtidig leverer bandet Warpaint fra Los Angeles dyster kunstrock med referencer til ikoner som Siouxsie & The Banshees og Cocteau Twins, lyder det i en pressemeddelelse.Roskilde Festivals fulde plakat vil i 2014 rumme cirka 160 kunstnere, hvoraf Arctic Monkeys, Major Lazer, Haim, Pusha T, Rob Zombie, Earl Sweatshirt, Carcass, Trentemøller og MØ allerede er offentliggjort som nogle af dem.Roskilde Festival 2014 finder sted i dagene 29. juni til 6. juli 2014.En billet koster 1910 kroner inkl. gebyr. Newspaq

Dagens topnyheder

Han er kendt fra succesfulde bands som Blur og Gorillaz, men når sangeren og musikeren Damon Albarn til sommer indtager Roskilde Festival, bliver det med hans eget soloprojekt.

Han udkommer nemlig med sit første soloalbum i 2014, og det fejrer han blandt andet med en koncert på Danmarks største festival.

- Damon Albarn er en kunstner, som vores gæster har et særdeles godt kendskab til fra hans shows med Blur og Gorillaz. Nu udgiver han endelig sit første soloalbum, så vi er stolte af, at Roskilde Festivals gæster får mulighed for at opleve netop den milepæl i hans karriere, siger Roskilde Festival programchef Anders Wahrén.

Roskilde Festival føjer også alternativ guitarrock til programmet i form af newyorker-bandet Interpol, der i 2014 bryder hele fire års tavshed med en ny udgivelse.

Samtidig leverer bandet Warpaint fra Los Angeles dyster kunstrock med referencer til ikoner som Siouxsie & The Banshees og Cocteau Twins, lyder det i en pressemeddelelse.

Roskilde Festivals fulde plakat vil i 2014 rumme cirka 160 kunstnere, hvoraf Arctic Monkeys, Major Lazer, Haim, Pusha T, Rob Zombie, Earl Sweatshirt, Carcass, Trentemøller og MØ allerede er offentliggjort som nogle af dem.

Roskilde Festival 2014 finder sted i dagene 29. juni til 6. juli 2014.

En billet koster 1910 kroner inkl. gebyr.

Newspaq