Nybagt stjernefar vil bruge konen som skjold

06/02/2015 14:23

admin

Nyheder
Superstjerneparret Ryan Reynolds og Blake Lively fik deres livs julegave, da de omkring slutningen af 2014 blev forældre for første gang til en lille pige.Det har fået den 38-årige nybagte far helt op i den syvende himmel, forklarede han i talkshowet "David Letterman."- Det er fantastisk. Da vi fik hende, blev jeg mere forelsket i min kone, end jeg nogensinde har været i mit liv. Jeg kunne slet ikke tro det, lød det fra Reynolds.- Jeg plejede at sige til Blake, at jeg ville tage en kugle for hende, og at jeg ikke ville kunne elske noget højere end hende, sagde Reynolds og jokede derefter:- Men i det øjeblik jeg kiggede ind i babyens øjne, vidste jeg med det samme, at hvis vi nogensinde kommer under angreb, så vil jeg bruge min kone som menneskeligt skjold for at beskytte babyen, sagde Reynolds om datteren, som han endnu ikke vil afsløre navnet på.Ryan Reynolds har været forlovet med sangerinden Alanis Morisette og senere gift med skuespillerinden Scarlett Johansson. I 2010 mødte Reynolds og Lively hinanden under filmindspilninger, hvorefter de året efter begyndte at danne par. I 2012 blev de gift, og nu har de altså udvidet familien med den lille unavngivne datter.Newspaq

Mest læste i dag

Superstjerneparret Ryan Reynolds og Blake Lively fik deres livs julegave, da de omkring slutningen af 2014 blev forældre for første gang til en lille pige.

Det har fået den 38-årige nybagte far helt op i den syvende himmel, forklarede han i talkshowet "David Letterman."

- Det er fantastisk. Da vi fik hende, blev jeg mere forelsket i min kone, end jeg nogensinde har været i mit liv. Jeg kunne slet ikke tro det, lød det fra Reynolds.

- Jeg plejede at sige til Blake, at jeg ville tage en kugle for hende, og at jeg ikke ville kunne elske noget højere end hende, sagde Reynolds og jokede derefter:

- Men i det øjeblik jeg kiggede ind i babyens øjne, vidste jeg med det samme, at hvis vi nogensinde kommer under angreb, så vil jeg bruge min kone som menneskeligt skjold for at beskytte babyen, sagde Reynolds om datteren, som han endnu ikke vil afsløre navnet på.

Ryan Reynolds har været forlovet med sangerinden Alanis Morisette og senere gift med skuespillerinden Scarlett Johansson. I 2010 mødte Reynolds og Lively hinanden under filmindspilninger, hvorefter de året efter begyndte at danne par. I 2012 blev de gift, og nu har de altså udvidet familien med den lille unavngivne datter.

Newspaq