Nye frimærker: Få Skæg i postkassen

På det ene optræder Hr. Skæg, som mange kender fra hans leg med ord og bogstaver på Ramasjang. Det andet frimærke prydes af et meget rutineret duo, nemlig frøen Kaj og papegøjen Andrea, der startede på DR TV helt tilbage i 1971.

Både klassisk og nutidigt
- Vi og DR har været enige om, at Kaj og Andrea sammen med Hr. Skæg ville være de helt rigtige motiver, da de repræsenterer henholdsvis det brede klassiske og det nutidige for mindre børn, siger Lene Reipuert, der er chef for Post Danmark Frimærker.

I 2011 var det Bamse og Bruno, der kom på frimærke, og ifølge frimærkechefen er det naturligt nu at følge op med endnu en udgivelse. 

- DR er anerkendt vidt og bredt for sine børneprogrammer, og i Post Danmark er vi stolte over at kunne få lov til at sætte de populære DR-figurer på frimærke, siger Lene Reipuert.

Fælles med danskerne

De fleste af DRs børnefigurer hører i dag hjemme på Ramasjang, og Ulla Hæstrup, der er redaktør på Ramasjang, er glad for, at figurerne bliver en naturlig del af danskernes liv.
- Ramasjang er et helt land, så derfor giver det god mening, at frimærkerne, vi bruger, henter inspiration derfra. Og så er vi selvfølgelig stolte over at være fælles med danskerne om vores figurer, siger Ulla Hæstrup.

Hr. Skæg og makkerparret Kaj og Andrea bliver otte kroner værd, når de kommer på frimærket.

 

Dagens Gossip