Nye oplysninger: Politiet kontakter Charles om Dianas død

Skrevet af Ann Katrine Warren

|

23/08/2013

Dagens topnyheder

Torsdag aften blev prins Charles angiveligt kontaktet af det britiske politi. Årsagen var, at der forleden kom nye påstande frem i sagen om hans eks-kone prinsesse Dianas død i 1997. Det skriver Daily Express.

Scotland Yard har bekræftet, at man har modtaget et brev fra en britisk soldats svigermor. I brevet beskriver hun, at det var svigersønnen, som er en del af antiterrorkorpset "Special Air Service", der dræbte Diana og hendes kæreste Dodi Al Fayed i Paris.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Også Dodi Al Fayeds far, Mohammed Al Fayed, og dommeren i sagen Scott Baker er ifølge Daily Express blevet kontaktet af politiet.

I sidste uge afviste det britiske politi ellers, at efterforskningen af ulykken, hvor parret blev dræbt, ville blive genåbnet.

Prinsesse Diana, Dodi al Fayed og deres chauffør Henri Paul omkom 31. august 1997, da deres Mercedes kørte galt i Pont de l’Alma-tunnellen i Paris.

I 2008 konkluderede en undersøgelseskommission, at ulykken skyldtes grov uagtsomhed fra chaufføren og de papparazzifotografer, der fulgte efter parrets bil, da det med høj fart forulykkede.

Siden har en række konspirationsteorier været fremme, men noget kunne altså tyde på, at Scotland Yard tager de nye oplysninger mere seriøst.

Det syv sider lange brev fra svigermoren er angiveligt skrevet i 2011, hvor soldaten var ved at blive skilt.