Nyfødt baby med tænder: Mor bekymret for at amme

De fleste babyer begynder at få tænder, når de er omkring seks måneder, men sådan var det ikke med lille engelske Rose Esme.

Personalet på et hospital i Wales spærrede øjnene op, da tog Rose ud af maven på moren, 25-årige Chloe Pullen, den fik kejsersnit den 22. august. Den lille pige havde nemlig to fuldt dannede fortænder i undermunden. Det skriver Mirror.

Læs også: Vil du gifte dig med min far? Mand frier med hjælp fra nyfødt søn

Det sker kun i en ud af 3000 tilfælde, at en baby bliver født med udvoksede tænder.

- Jeg fik kejsersnit, så jeg var under fuld narkose, men da jeg kom til mig selv, fortalte min mand mig, at vores datter havde tænder, fortæller Chloe Pullen, som syntes, at tænderne så bizarre ud.

Læs også: Nyfødt baby efterladt i toilet: Mor forsøgte at trække ud 

Ifølge Chloe havde jordmoren aldrig oplevet en nyfødt med tænder. Og mange kom forbi på hospitalsstuen for at se Rose, som havde sine betænkninger ved tænderne.

- Jeg var bange for at amme, men det vidste sig, at det ikke gjorde ondt. Jeg kunne faktisk ikke mærke hendes tænder, fortæller Chloe.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med  

Tre dage efter fødslen fjernede lægerne Roses to tænder - man regner med at den lille pige får et helt almindeligt tandsæt med tiden.

Den nybagte mor har fundet ud af at hendes bedstemor blev født med en fortand, og derfor tror Chloe, at det kan være arveligt.    

Se stort billedet af Rose her:

 

Dagens Gossip