Nyfødt dreng er syg og må køres væk fra sin mor; Men så gør hans tvillingebror dette

Det skulle gå hurtigt. Francesca Tackas havde lige født hende og partneren, Aaron Marrotts, tvillingedrenge. De vejede det, de skulle, og blev født i uge 38, men den ene trak ikke vejret.

Jordemødrene forsøgte at klaske liv i drengen, og selvom der kun gik 20 sekunder, før det lykkedes, føltes det som timer, fortæller moderen til Daily Mail.

Den yngste af drengene, Indy, havde en infektion i brystet, og skulle derfor køres til behandling på en anden stue, dagen efter, de blev født.

Men inden, han blev kørt væk, skete der noget rørende, som fik flere ansatte på sygehuset til at kigge forbi stuen;

- Vi vidste godt, at en antibiotikakur højst sandsynligt ville kurere det, men tanken om at lille bitte Indy skylle fyldes med drop, skræmte os. Men mens sygeplejersken stod der og fortalte os om behandlingen, stoppede hun op midt i det hele og måbede, fortæller Francesca Tackas.

Læs også: Han dækker sin kones gravide mave: Resultatet er enormt kreativt

Jaxen, den ældste, strakte sin hånd ud og knugede brormand Indys hånd i lang tid, og det fik sygeplejersken til at smelte fuldstændigt.

- Det var ligesom om at Jaxen sagde til Indy, at alt nok skulle gå, og at han ikke skulle være urolig. Det var sådan et klart øjeblik og meget rørende, uddyber moderen.

Nyheden spredte sig hurtigt, og parret fik besøg af flere læger og sygeplejersker, der lige ville kigge ned i krybben. Nu bliver historien delt og liket på de sociale medier, og drengene har det begge godt.

Læs også: Grunde til at du skal lave (endnu) en baby her til aften - eller hurtigst muligt

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip