Nygift mand tog selfie sekunder før dødeligt haj-angreb

En 34-årig forsikringssælger fra Miami blev gift med sin store kærlighed to timer før han ved et tilfælde forevigede sin egen død.

Parret var taget til Disneyland i Orlando for at fejre deres dugfriske forening, da gommen, James Crowlett, ved en pludselig indskydelse ville tage en dukkert, kun få timer før flyet hjem.

LÆS OGSÅ: Mor bankede søn til døde og tog en selfie

Men dukkerten endte med at blive den nygifte mands allersidste. I vandet blev han overfaldet af en haj, og mistede et ben og så meget blod, at han ikke overlevede turen til hospitalet. I ambulancen døde han i armene på sin brud.

LÆS OGSÅ: Forældrepar falder i døden på ferie: Ville tage selfie med børnene

- Han havde altid drømt om at komme tilbage til Florida en dag og besøge Disney World, som han gjorde, da han var fire år gammel, fortæller hans utrøstelige enke.

- Jeg er glad for, at han nåede at leve den drøm ud, før han forlod denne verden.

James Crowletts selfie, som blev taget sekunder før, hajen satte tænderne i ham, blev automatisk uploadet til hans facebookprofil. Uvidende om, hvilken fatal ende, hans dukkert endte med at tage, troede flere af hans venner, at billedet var en joke.
“Pas på den store, hvide haj! Lol!” lød en af kommentarerne til billedet, som familien dog pillede af det sociale medie dagen efter gommens tragiske død. 

 

Dagens Gossip