Nygift skønhed drømmer om at stifte familie

Skrevet af admin

28/07/2014
Det er ikke meget mere end en uge siden, at hun sagde ja til sin drømmemand. Men supermodellen Behati Prinsloo spilder åbenbart ikke tiden.Hun er nemlig allerede begyndt at tænke over at få børn med sin nye mand Adam Levine, som er forsanger i det populære band Maroon 5. Dog har hun endnu ikke planlagt, hvornår det skal ske.- Vi har helt sikkert en plan om at få børn, men derudover har jeg ingen forventninger. Og det er ikke nogen dårlig ting, for jeg har lært, at man ikke kan planlægge fremtiden. Jeg lever en dag ad gangen, og så ser jeg, hvad der sker. Det er rimelig uklart, men det er faktisk sådan, jeg godt kan lide at leve, siger Victoria's Secret-modellen til Net A Porter Magazine.Og det er heller ikke fordi, parret har travlt. Den namibiske skønhed er nemlig kun 25 år gammel, mens sangfuglen, hun har giftet sig med, er 35 år gammel.Parret giftede sig i Mexico den 19. juli, og noget tyder på, at både mand og kone har et svagt punkt, når det kommer til børn. I hvert fald valgte brudeparret at få alle deres gæster til at donere penge til et børnehospital i Los Angeles i stedet for at dukke op med bryllupsgaver.Newspaq

Mest læste i dag

Det er ikke meget mere end en uge siden, at hun sagde ja til sin drømmemand. Men supermodellen Behati Prinsloo spilder åbenbart ikke tiden.

Hun er nemlig allerede begyndt at tænke over at få børn med sin nye mand Adam Levine, som er forsanger i det populære band Maroon 5. Dog har hun endnu ikke planlagt, hvornår det skal ske.

- Vi har helt sikkert en plan om at få børn, men derudover har jeg ingen forventninger. Og det er ikke nogen dårlig ting, for jeg har lært, at man ikke kan planlægge fremtiden. Jeg lever en dag ad gangen, og så ser jeg, hvad der sker. Det er rimelig uklart, men det er faktisk sådan, jeg godt kan lide at leve, siger Victoria's Secret-modellen til Net A Porter Magazine.

Og det er heller ikke fordi, parret har travlt. Den namibiske skønhed er nemlig kun 25 år gammel, mens sangfuglen, hun har giftet sig med, er 35 år gammel.

Parret giftede sig i Mexico den 19. juli, og noget tyder på, at både mand og kone har et svagt punkt, når det kommer til børn. I hvert fald valgte brudeparret at få alle deres gæster til at donere penge til et børnehospital i Los Angeles i stedet for at dukke op med bryllupsgaver.

Newspaq