Nygift tv-vært: Glemmer at han er min mand

Skrevet af admin

07/08/2014
Efter at være blevet forlovet tilbage i januar sagde Vild med Dans-værtinden Sarah Grünewald og dj og tekstforfatter Rasmus Backhaus for få uger siden endelig ja til hinanden. Den nye titel som mand og kone falder dog endnu ikke helt naturligt i den 30-årige models mund.- Jeg glemmer at sige mand i stedet for kæreste, siger Sarah Grünewald med et smil.At det er lidt anderledes at være gift nu, kan den smukke tv-vært dog godt mærke. - Det føles virkelig fedt. At gå ind i et hus og sige ja til hinanden med nogle større magter, det er bare meget stort, fortæller hun.Det var da også de store følelser, der kom frem på dagen. Især da to af mændene i hendes liv, tog ordet i deres mund.- Rasmus (Sarah Grünewalds mand red.) holdt en meget, meget smuk tale for mig. Jeg grinte og græd på samme tid. Og min lillebror holdt den vildeste tale. Hele hans mund bævrede, mens han fortalte, hvor meget han elskede mig og hvor godt, jeg havde passet på ham. Det var så fint, fortæller Sarah GrünewaldEfter brylluppet tog det nygifte par på bryllupsrejse til den spanske ferie-ø Menorca, men ud over turen sydpå, har den ikke stået på mange rolige hvedebrødsdage sammen for parret.- Der har været mega meget stress på bagefter, for jeg er ved at starte op til Vild med dans. Så vi har ikke haft så meget tid til hinanden, fortæller Sarah Grünewald.Vild med dans-værtinden og Rasmus Backhaus har kendt hinanden i knap halvandet år. Newspaq

Dagens topnyheder

Efter at være blevet forlovet tilbage i januar sagde Vild med Dans-værtinden Sarah Grünewald og dj og tekstforfatter Rasmus Backhaus for få uger siden endelig ja til hinanden.

Den nye titel som mand og kone falder dog endnu ikke helt naturligt i den 30-årige models mund.

- Jeg glemmer at sige mand i stedet for kæreste, siger Sarah Grünewald med et smil.

At det er lidt anderledes at være gift nu, kan den smukke tv-vært dog godt mærke.

- Det føles virkelig fedt. At gå ind i et hus og sige ja til hinanden med nogle større magter, det er bare meget stort, fortæller hun.

Det var da også de store følelser, der kom frem på dagen. Især da to af mændene i hendes liv, tog ordet i deres mund.

- Rasmus (Sarah Grünewalds mand red.) holdt en meget, meget smuk tale for mig. Jeg grinte og græd på samme tid. Og min lillebror holdt den vildeste tale. Hele hans mund bævrede, mens han fortalte, hvor meget han elskede mig og hvor godt, jeg havde passet på ham. Det var så fint, fortæller Sarah Grünewald

Efter brylluppet tog det nygifte par på bryllupsrejse til den spanske ferie-ø Menorca, men ud over turen sydpå, har den ikke stået på mange rolige hvedebrødsdage sammen for parret.

- Der har været mega meget stress på bagefter, for jeg er ved at starte op til Vild med dans. Så vi har ikke haft så meget tid til hinanden, fortæller Sarah Grünewald.

Vild med dans-værtinden og Rasmus Backhaus har kendt hinanden i knap halvandet år.

Newspaq