Nygift tv-vært når toppen i udlandet

Skrevet af admin

18/01/2015
Mange nygifte par forlader nærmest ikke hotelværelset, når de er på bryllupsrejse.Sådan er det dog ikke for Thomas Skov og hans kone Emilie, der er rejst til New Zealand for at fejre, at de i september sidste år sagde ja til hinanden.I det smukke land på den anden side af kloden har parret således - med en smule hjælp - besteget et bjerg.- I dag har vi besteget et bjerg. Sådan da. Vi satte os i hvert fald selv op i stoleliften, skriver den sjove tv-vært på sin Instagram-profil om et billede af parret, der står på bjergets top.Og bryllupsrejsen til det eventyrlige New Zealand har også budt på andre oplevelser end "bjergbestigning". Oplevelser, som den 28-årige tv-personlighed ikke engang var klar over, at han ville nyde.- New Zealand byder på alt muligt, jeg ikke vidste, jeg synes, er fedt. Her er en sø fuld af grønt vulkanland, skriver Skov om et Instagram-billede, hvor han står foran en helt grøn bjergsø og ser temmelig uimponeret ud.Se billedet af det nygifte par på bjerget her: http://instagram.com/p/x_U2iCECJc/?modal=trueNewspaq

Mest læste i dag

Mange nygifte par forlader nærmest ikke hotelværelset, når de er på bryllupsrejse.

Sådan er det dog ikke for Thomas Skov og hans kone Emilie, der er rejst til New Zealand for at fejre, at de i september sidste år sagde ja til hinanden.

I det smukke land på den anden side af kloden har parret således - med en smule hjælp - besteget et bjerg.

- I dag har vi besteget et bjerg. Sådan da. Vi satte os i hvert fald selv op i stoleliften, skriver den sjove tv-vært på sin Instagram-profil om et billede af parret, der står på bjergets top.

Og bryllupsrejsen til det eventyrlige New Zealand har også budt på andre oplevelser end "bjergbestigning". Oplevelser, som den 28-årige tv-personlighed ikke engang var klar over, at han ville nyde.

- New Zealand byder på alt muligt, jeg ikke vidste, jeg synes, er fedt. Her er en sø fuld af grønt vulkanland, skriver Skov om et Instagram-billede, hvor han står foran en helt grøn bjergsø og ser temmelig uimponeret ud.

Se billedet af det nygifte par på bjerget her: http://instagram.com/p/x_U2iCECJc/?modal=true

Newspaq