Nyhedsvært på live tv: - Fuck det, jeg siger op

Man kan sige op på mange måder. Men en canadisk tv-vært fravalgte alle de traditionelle måder, da hun i går sagde farvel og tak.

KTVA-værten Charlo Greene forlod i går aftes sit job på direkte tv, da hun udnævnte sig selv til at være ejer af en cannabis-klub i Alaska og sagde fuck det. Det skriver avisen Independent

Læs også: Kors-debat raser i Norge: Tv-vært bærer kontroversielt smykke igen

Den modige Charlo Greene var blevet træt af at læse nyheder op, i stedet ville hun meget hellere bruge sine kræfter på at legalisere marihuana til medicinsk brug. Og den besked gav hun til seerne og tv-stationen i går aftes på live tv, da hun rundede et indslag af.

"Alt det, du har hørt nu, er forklaringen på, hvorfor jeg er den egentlige ejer af Alaska Cannabis Club, og vil bruge alt min tid på at kæmpe for frihed og retfærdighed, som begynder med at legalisere marihuana her i Alaska", sagde Charlo Greene til kameraet og tilføjede:

"Og med hensyn til dette job, ikke at jeg har et valg, men fuck det, jeg siger op".      

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med
  

Alaska Cannabis Club går ind for medicinsk brug af marihuana og skaber kontakt mellem patienter og lokale avlere. Charlo Greene har startet en kampagne på nettet, hvor hun argumenterer for sin sag. 
 
Alle på tv-stationen var tydelige ikke klar over, hvad Charlo Greene havde planlagt, for den anden kvindelige nyhedsvært blev fuldstændig paf. 

Se klippet her: 

 

Dagens Gossip