Nyindkøb har givet Esbjerg tiltrængte kilo i nærkampene

Esbjerg viste handlekraft på transfermarkedets sidste dag, hvor Victor Palsson blev hentet i svenske Helsingborg, mens Bjørn Paulsen kom til fra Sønderjyske.

De to fysisk stærke spillere har været gode at få ind i truppen, da de har budt ind med kvaliteter, der har været savnet på holdet.

- Det er de typer, vi har søgt. Det vil give flere og bedre muligheder til de små og finurlige spillere, vi har. Vi har nu fået to spillere, der kan tage fra i duellerne, og det lykkedes allerede til fulde mod OB.

- Bjørn har ikke spillet i midterforsvaret længe, men han viser sine styrker, og det vil kun blive bedre med tiden, er jeg overbevist om. Victor er god med bolden, og er god til at komme med i felterne, som han skal, siger Esbjerg-træner Michael Pedersen.

Den vikarierende cheftræner glæder sig desuden over, at vestjyderne har flere forskellige målscorere - senest fire forskellige mandag mod OB.

- Det er glædeligt, at en som Robin Söder har fundet sin effektivitet og målfarlighed frem. Han har løbet rundt i et halvt år til træning uden tro på, han kunne score. Nu sparker han alt ind.

- Derudover er det en gave, at Nicki Bille scorede mod OB. Det havde vi ventet på, siger Michael Pedersen.

Bjørn Paulsen har ikke oplevet de store udfordringer i forbindelse med skiftet til Esbjerg, selvom han nu er udset til at spille en ny position i midterforsvaret.

- Jeg er blevet taget godt imod, og vi har allerede mange af aftalerne på plads i forsvaret. Selvfølgelig sidder det der ikke helt endnu efter blot en kamp, men jeg er sikker på, at vi bliver bedre og bedre som hold hen ad vejen, siger han.

Esbjerg er placeret som nummer 10 i Alka Superligaen med ni point i otte kampe. Vestjyderne har ikke tabt i de sidste fire kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip