Nykøbing Falster henter endnu en landsholdsprofil

Nykøbing Falster Håndbold tabte onsdag den første DM-kvartfinale hjemme mod Viborg HK, men kort efter var der en mere positiv nyhed til klubbens fans.

NFH har skrevet en toårig kontrakt med landsholdsspilleren Pernille Holmsgaard, som kommer til Nykøbing fra København Håndbold til sommer. Det oplyser NFH i en pressemeddelelse.

Her kommer hun til at slutte sig til et par kendte landsholdsansigter i skikkelse af Kristina Kristiansen og den nu landsholdsudelukkede Mette Gravholt.

- Når man søger en forsvarsekspert, der også har spidskompetencer i angrebet, og i tillæg ønsker erfaring og rutine, ja så findes der ikke ret mange ud over Pernille med dansk pas, siger NFH-træner Niels Agesen i en pressemeddelelse.

- Jeg tror aldrig, man bliver for gammel til at udvikle sig og blive bedre, så jeg håber meget på, at jeg kan blive endnu skarpere i samarbejde med Niels (Agesen, red.), lyder det fra Holmsgaard.

- Derudover er der en fantastisk begejstring, energi og vilje til håndbolden i NFH, og jeg glæder mig meget til at blive en del af det.

Pernille Holmsgaard har spillet 134 kampe på det danske landshold, men hvem hun også har vundet VM-bronze.

Foruden forsvarseksperten Holmsgaard har klubben fra Nykøbing også allerede skrevet kontrakt med den svenske landsholdsspiller Nathalie Hagman, som kommer til fra Team Tvis Holstebro.

/ritzau/

 

Dagens Gossip