Nykredit åbner for nyt boliglån med rente på to procent

Der er godt nyt til boligejerne fra Nykredit, Realkredit Danmark og BRFkredit, som i begyndelsen af det nye år åbner for et 30-årigt lån med afdrag med en pålydende rente på blot 2,0 procent.

Det skriver alle tre realkreditinstitutter i meddelelser til fondsbørsen.

Det er den senere tids rentefald, der har gjort det muligt at tilbyde det nye lån.

Selv om Nykredit har åbnet det nye to-procentlån, anbefaler man ikke at kunderne tager lånet lige nu. Men realkreditinstituttet er klar til det, hvis 2,5 procentlånet skulle lukke.

- Årsagen er, at vi vil være klar til at kunne tilbyde det, såfremt kursen på 2,5 procent går over 100, som det i øjeblikket læner sig kraftigt op ad.

- Fastforrentede lån skal opsiges inden 31. januar, og tilgængelighed er derfor et nøgleord for boligejerne, siger områdedirektør i Nykredit Sune Worm Mortensen i en pressemeddelelse.

Såvel Realkredit Danmark som BRFkredit melder ligeledes, at de er klar med 30-årige to-procentlån. Cheføkonomen i Realkredit Danmark, Christian Hilligsøe Heinig, vurderer, at det er en milepæl inden for realkredit.

- Med dagens beslutning sættes endnu en milepæl i historien om rekordlave realkreditrenter.

- Der er heller ikke tvivl om, at de lavere renter på fastforrentede lån vil forstærke de seneste måneders tendens til, at fastforrentede lån vinder markedsandele fra variabelt forrentede lån, siger han i en skriftlig kommentar.

De nye to-procentlån bliver åbnet i starten af januar.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip