Nysinglen Remee ferieflirter med ny ung model

Remee brød i august måned med modellen Simona Popovic, men nu har musiksnedkeren fundet sig en ny, ung model at muntre sig med.

I øjeblikket er den 39-årige "X Factor"-dommer i Venedig, Italien, i forbindelse med Venedig Film Festival, men der er også blevet tid til mere private stunder, som han blandt andet har nydt med den 23-årige model Mathilde Gøhler, som han i øjeblikket dater.

- Det er korrekt, at vi ser hinanden. Vi arbejder begge ekstremt meget og hygger os rigtig meget den tid, vi har sammen," skriver hitmageren til Ekstra Bladet.

Parret har været til en kæmpe fest for modemagasinet Vogue, men har også nydt hinandens selskab ud over festen. De har både været ude at sejle i gondol i Venedigs kanaler, men har også hygget sig hjemme på det femstjernede luksusressort San Clemente Palace Hotel, hvor Remee er indkvarteret. Det viser billeder fra parrets Instagram-profiler.

Remee har delt øjeblikket fra gondolturen, hvor han storsmilende har armen om Gøhler, mens Gøhler har postet et billede af Remee fra luksusresortet badet i solnedgangens sidste stråler. Begge har tilføjet et hjerte til deres billeder. Gøhler har på andre billeder beskrevet Venedig som "den mest magiske by" og tilføjet flere hjerter og kærlige ord som "kærlighed" og "taknemmelighed."

I forbindelse med bruddet med 24-årige Popovic i august udtalte parret, at forholdet var endegyldigt slut efter fire år sammen.

Når Remee kommer hjem fra ferien, skal han fortsætte forberedelserne til den ottende sæson X Factor sammen med den øvrige, originale dommertrio Lina Rafn og Thomas Blachman.

Se Remees billede fra ferien: http://instagram.com/p/siTrQZR6mp/?modal=true

Se Mathilde Gøhlers billede fra ferien: http://instagram.com/p/siK9CSPAUZ/?modal=true

Newspaq

 

Dagens Gossip