Nyt amerikansk cykelhold ser dagens lys i 2015

Den amerikanske cykelfabrikant Cannondale går sammen med Slipstream Sports i 2015 for at danne et nyt amerikansk cykelhold.

Cannondale erstatter Garmin som navnesponsor for det cykelhold, Slipstream og Garmin hidtil har drevet sammen under navnet Garmin-Sharp.

Garmins kontrakt som navnesponsor udløber efter denne sæson, men Garmin bliver på holdet i en mindre rolle.

- Teknisk set er det ikke en sammensmeltning, siger Slipstream-boss Jonathan Vaughters til velonews.com.

- Det er fortsat Slipstream, som ejer og styrer holdet. Cannondale bliver en stor aktionær, siger han.

Otte ryttere fra det nuværende Cannondale-hold får tilbudt nye aftaler på det nye hold. 14 ryttere har kontrakt med Slipstream-holdet for næste år, og de kontrakter bliver også overholdt, siger Vaughters.

En af de 14 ryttere, som har kontrakt med Slipstream for næste sæson, er den danske OL-guldvinder på bane, Lasse Norman Hansen. Hans nuværende kontrakt gælder til og med 2015.

- Vi tilføjer noget fantastisk talent til en allerede stærk trup, og vi tror på, at holdet kan bygge videre på tidligere tiders succes og kan levere noget godt i 2015, siger Vaughters.

Siden 2013 har Cannondale haft sit eget hold med den slovakiske superstjerne Peter Sagan i spidsen. Sagan og tre af hans nuværende holdkammerater skifter næste år til Bjarne Riis og Tinkoff-Saxo.

/ritzau/AFP

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip