Nyt bådværksted i Vester Nebel gør klar til foråret

Kulden ligger stadig tung over by og land, og der er længe til sejlsæsonen sætter ind med masser af oplevelser på fjorden. Men i Lillebælt Bådservices nye værksted i Vester Nebel gør indehaver Leck Risby klar til lunere tider.

- Mange bådejere glemmer, at det er om vinteren, de skal have deres båd klargjort til sæsonen. Hvis de venter helt til påske, risikerer de, at båden ikke kan komme i vandet med det samme, fordi den trænger til at komme på værksted. Det er synd, for så går de glip af nogle dejlige ture om foråret, siger 42-årige Leck Risby, der har ti års erfaring som bådebygger og er uddannet fra X Yacht i Haderslev og Nordship A/S.

Bare nyde sin båd

Lillebælt Bådservice har gennem de seneste tre et halvt år haft til huse i Leck Risbys villa i Koldings sydlige bydel. Men fra den 1. december slog han dørene op til 430 kvadratmeter nyt værksted i Vester Nebel. Han glæder sig til at tage i mod små som større reparationer og serviceeftersyn.

- Jeg ser frem til at kunne hjælpe mine kunder til at sejle problemfrit hele sommeren, så de bare kan slappe af og nyde deres båd, siger Leck Risby, der altid selv har været bidt af sejlads.

- Jeg var otte år, da jeg sejlede i min egen optimistjolle for første gang og har siden sejlet meget med både mine forældre og min kone og døtre. Jeg ved personligt, hvad det betyder, at båden er i orden, så man ikke skal spekulere på andet end vinden og vejret, slutter Leck Risby.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip