Nyt online tattoo magasin oplever stor interesse

Skrevet af Elo Christoffersen

12/03/2013

Mest læste i dag

Mange danskere har i dag en tatovering. Og nu har et nyt onlinemagasin, tattoolounge.dk, mærket interessen for tatoveringer.

Sitet blev relanceret sidst i januar og godt en måned senere viser det sig, at siden har vakt danskernes interesse.

- Vi er godt oppe og køre med det nye magasin, og har den seneste måned rundet 10.000 besøgende, så det må siges at være en succes, lyder det fra Christian Markedal, der har stiftet magasinet.

Voksende målgruppe

Over 600.000 tusinde danskere har i dag en tatovering og flere vælger at få en tatovering. Det betyder samtidig at interessen også er stigende, og at danskere i højere grad søger inspiration til den næste tatovering, som også er årsagen til lanceringen af det nye tattoo magasin.

På tattoolounge.dk kan du læse om alle de forskellige stilarter indenfor tatovering og historien bag hver enkel stilart, samt få nyttige tips og informationer om alt indenfor tattoo branchen.

Hold dig opdateret i tattoo branchen

Målet med magasinet er at levere nyheder og artikler om alt indefor tattoo branchen, lige fra artikler om de kendtes tatoveringer til artikler om farlige tatoveringsfarver, tattoo-fjernelse, lovgivning og meget mere. Kort sagt bliver alt om tatoveringer samlet ét sted.