Nyt slag for Laudrup: Endnu en angriber skadet

Panderynkerne er formentlig blevet lidt dybere hos Michael Laudrup efter torsdagens kamp i Europa League.

Swansea tabte 0-1 til Valencia og må vente til sidste spillerunde med at sikre sig videre deltagelse i turneringen, når holdet skal møde St. Gallen i Schweiz.

Men værre var det formentlig, at angriberen Wilfried Bony blev skadet. Michael Laudrup og hans assistent Morten Wieghorst må i forvejen se bort fra spanieren Michu, som er ude med et ankelproblem.

- Det kan være en alvorlig skade. Vi må vente to eller tre dage på en skanning, men desværre må vi nok regne med flere uger, siger Michael Laudrup til Skysports.

- Det er et tab, men det er jo sådan, det er. Vi er nødt til at acceptere det, og når man spiller så mange kampe, som vi gør, er det en risiko. Nu må vi se, hvad der sker med Michu i løbet af den kommende uge, fortsætter den danske Swansea-manager.

Wilfried Bony måtte trække sig med store smerter i baglåret, da han jagtede en lang bold i slutningen af første halvleg af kampen mod Valencia.

Swansea går videre fra Europa Leagues gruppespil, hvis holdet får mindst et point ude mod St. Gallen. Selv med et nederlag, kan Swansea gå videre, hvis bare Kuban Krasnodar ikke vinder i Valencia mod et hjemmehold, som allerede er kvalificeret.

/ritzau/

 

Dagens Gossip