Nyt spor fundet i jagten på forsvunden erhvervsmand

Skrevet af admin

21/03/2016

Mest læste i dag

Søndag i sidste uge fandt private dykkere en mobiltelefon ved Marselisborg Lystbådehavn, der tilhører den forsvundne erhvervsmand Niels Joachim Nicholaisen.

Søndag aften i denne uge har dykkerne fundet et nyt spor - et håndklæde - på bunden af vandet 10 meter fra, hvor mobiltelefonen blev fundet.

Det skriver BT, der citerer Niels Joachim Nicholaisens søn.

- Her til aften har vi fundet et håndklæde, som min far altid brugte. Det er et lyseblåt håndklæde, som han altid havde i sin fitnesstaske, siger Jesper Nicholaisen til avisen.

Østjyllands Politi har tidligere analyseret data fra Niels Joachim Nicholaisens mobiltelefon, og de viser, at han befandt sig på havnen om morgenen lørdag 6. februar.

Telefonen kunne knyttes til en mobilmast på Østhavnsvej.

Den 73-årige har været savnet siden 5. februar, da han angiveligt var på vej til træning i et fitnesscenter i det centrale Aarhus.

Siden har Østjyllands Politi og organisationen Missing People gennemført adskillige eftersøgninger både til lands og til vands.

Med fundet af håndklædet mener sønnen nu, at alt tyder på, at erhvervsmanden er faldet i vandet og ikke er kommet op igen.

Der har siden lørdag været sat lighunde ind i eftersøgningen. Det er ifølge BT disse lighunde, der har ledt de private dykkere på sporet af håndklædet.

/ritzau/