Nyt vigtigt tip om Emilies forsvinden: Borger tog billede af pige, der ligner Emilie

Både politiet og frivillige søger med lys og lygte efter den forsvunden Emilie Meng, der efter en bytur forsvandt 10. juli. Hun er med sikkerhed sidste set forlade Korsør station den 10. juli.

Søndag den 7. august var en stor flok frivillige endnu engang sat sig for at finkæmme området omkring Korsør i jagten på den 18-årige Emilie Meng, der forsvandt for en måned siden. Det skriver 112news.dk.

Under deres eftersøgning fandt frivillige en sort trøje i Korsør, der efterfølgende overdraget til politiet, som nu skal undersøge, om der er en sammenhæng.

Og nu er der så kommet endnu et vigtigt tip i forbindelse med eftersøgningen af den forsvundne pige.

Det skriver Skive Folkeblad.

For ifølge lokalpolitiet i Skive mener en person at have set Emilie Meng på Havnevej i Skive søndag aften omkring klokken 19, skriver avisen.

Her skulle hun være set komme trækkende med en cykel med både sovepose og liggeunderlag. Det vakse vidne fik med det sammen taget et billede af pigen.

Og grunden til at det har relevans er, at ligheden var så stor, at politiet valgte at gennemføre en eftersøgning med hundepatruljer.

Læs også: En måned efter Emilies forsvinden: Sort trøje fundet ved dagens eftersøgning

Det er også blevet undersøgt, om hun befinder sig ved steder med shelters i Skive og omegn - blandt andet i Krabbesholm Skov. Alt dog helt uden resultat.

- Vi har selvfølgelig også underrettet Sydsjællands Politi, der står for efterforskningen. Vi håber på, at der nu eventuelt er andre vidner, som melder sig. Også for at vi kan få det afklaret, hvis det viser sig at være en anden person, , oplyser politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive til Skive Folkeblad.

Ifølge vagtcentralen hos Midt-og Vestjyllands Politi er billederne fra Skive videresendt til Sydsjællands Politi, og man har ikke selv længere kopier.

Politiet er da også forsigtig med at offentliggøre billeder af personer, som ikke for eksempel er efterlyst, fordi det kan være af en person, der er helt uforvarende og intet har med sagen at gøre.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip