OB-anfører tripper for at komme i gang igen

OB's anfører, Anders Møller Christensen, er tilbage efter overstået karantæne, og han glæder sig til mandagens kamp i Superligaen på udebane mod Sønderjyske.

Efter en pause med VM-kvalifikationskampe er Anders Møller Christensen opsat på at skaffe OB endnu en sejr efter den seneste 3-1-sejr ude over Esbjerg.

- Det er selvfølgelig altid bittert at sidde udenfor, men jeg synes, drengene gjorde det rigtigt godt i Esbjerg.

- Jeg er selvfølgelig altid spændt og glæder mig til næste kamp, siger Anders Møller Christensen til klubbens hjemmeside.

Han forventer en svær kamp på en bane, hvor OB før har haft problemer. Men han tror alligevel på en sejr.

- Jeg synes altid, at Sønderjyske gør det godt på hjemmebane. De er et godt organiseret hold, som står godt på banen, specielt på hjemmebane.

- Men det er ikke noget, vi skal være bange for, fastslår Anders Møller Christensen.

OB har fået et godt skub i den rigtige retning, og den medvind skal holdet forsøge at bære med videre i kampen mod Sønderjyske.

- Det bliver ikke nogen let kamp, men det er heller ikke en kamp, vi skal være bange for. Vi skal tage derned og spille vores spil. Hvis vi spiller, som vi gjorde i Esbjerg, er jeg sikker på, at vi får tre point.

- Selvfølgelig bliver det en kamp, hvor det handler om, at vi kommer til at stå rigtigt godt på banen, og så skal vi turde spille på den måde, vi vil spille på, siger Anders Møller Christensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip