OB giver lejet angriber kontrakt til 2017

Angriberen Kenneth Zohore fortsætter karrieren i superligaklubben OB, hvor han i foråret spillede som lejesvend.

Den fynske klub meddeler onsdag, at Zohore har underskrevet en kontrakt gældende for de næste to sæsoner.

- Der er ingen tvivl om, at Kenneth har et stort talent og nogle helt særlige kvaliteter som fodboldspiller. Han har efterhånden været i gamet i noget tid, men han har haft en meget omskiftelig tilværelse, som jeg ikke tror har været god for hans udvikling.

- Han har brug for at komme i god form i en klub, hvor han kender omgivelserne og spillestilen, og det er jeg overbevist om, at han vil lykkes med hos os, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

21-årige Zohore indledte seniorkarrieren i FC København, hvorfra han skiftede til Fiorentina i Italien.

Her lykkedes det aldrig at kæmpe sig til spilletid, og de to seneste sæsoner har han derfor været udlejet til først Brøndby, siden IFK Göteborg og til sidst OB.

- Vi går en spændende tid i møde med OB, hvor Kent kommer til som træner, og mit indtryk er, at han gerne vil spille fremadrettet fodbold, og det synes jeg er positivt.

- Det glæder jeg mig til at kunne fokusere på, og jeg ser frem til at kunne fokusere på holdet og min egen udvikling i stedet for at skulle koncentrere mig om min kontraktsituation, siger Kenneth Zohore.

Angriberen er foreløbig noteret for 11 kampe og 2 mål for OB.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip