OB henter FC Vestsjællands topscorer

OB har fredag sikret sig forstærkning til superligatruppen, efter at klubben har købt 28-årige Rasmus Festersen. Kontrakten gælder frem til sommeren 2019.

Den offensive midtbanespiller har været en stor profil i Superligaen, hvor han sidste sæson scorede 10 mål og blev topscorer for FC Vestsjælland, som rykkede ned.

- Vi er meget glade for at kunne præsentere Rasmus Festersen i OB. Han er en kreativ, offensiv og teknisk begavet fodboldspiller, der samtidig er målfarlig - en type, som ethvert hold har brug for.

- Jeg er overbevist om, at OB's fans hurtigt vil tage Rasmus Festersen til sig, når de ser ham på Tre-For Park, siger OB's sportsdirektør Jesper Hansen i en pressemeddelelse.

OB's nye offensive midtbanespiller var i sæsonen 2013/2014 med til at sikre FC Vestsjælland oprykning til Superligaen.

Fremover gælder det OB, og Rasmus Festersen ser frem til at hjælpe klubben tilbage i toppen af dansk fodbold.

- Skiftet til OB er et skridt opad for mig i min karriere. Efter otte år i FC Vestsjælland er det naturligvis vemodigt at skifte klub, men OB er en meget større klub med stolte traditioner.

- Og jeg glæder mig til at kunne bidrage til, at vi får succes i klubben de kommende år, siger Rasmus Festersen, der inden kontraktunderskrivelsen også havde samtaler med Kent Nielsen.

- Kent er en karismatisk person og træner, der har skabt flotte resultater og fået spillere til at blomstre og udvikle sig yderligere.

- Det håber jeg naturligvis, at både jeg og klubben kan drage nytte af de kommende år. Så jeg er en meget glad mand lige nu, siger Rasmus Festersen.

Rasmus Festersen får nummer 10 i OB, og han træner for første gang med sine nye holdkammerater lørdag i Ådalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip