OB-keeper efter mareridtskamp: Må slå brystet frem

Mads Toppel havde søndag en af de dage, alle målmænd aldrig ønsker sig.

OB-keeperen var med to målmandsdrop en stor årsag til, at fynboerne på hjemmebane tabte med 1-3 til FC Vestsjælland i Superligaen.

Toppel tog efter kampen skylden for de to mål, men han slår samtidig fast, at han nok skal komme videre efter den dårlige præstation.

- Jeg skal ikke kravle ned i et musehul. Jeg må slå brystet frem til træning og arbejde videre. Jeg må tage det til mig. Når man rammer bunden, kommer man heldigvis stærkere tilbage, siger Mads Toppel, der får støtte fra sin træner, Troels Bech:

- Det er det ubarmhjertige ved den post. Der er ikke rigtigt nogen til at redde kastanjerne ud af ilden, siger OB-træneren.

På OB's bænk sidder den tidligere landsholdsspiller Jesper Christiansen lige nu klar til at spille, men på trods af Toppels mareridtsdag vil Troels Bech ikke garantere den tidligere FCK'er en startplads efter landskampspausen.

- Det, vi udtager spillerne på, er ikke nødvendigvis ud fra en enkelt præstation, men forventningen til den næste. Der er nu 14 dage mere at konkurrere imellem de to.

- Jesper gør det fint til træning, men har sikkert også været i samme situation som Mads. Man må bare komme videre som målmand, siger Troels Bech.

Heller ikke Mads Toppel spekulerer meget over den interne kamp med Jesper Christiansen.

- Det tænker jeg ikke så meget over. Jeg tænker på mig selv, og så kan man begynde at skrive alt muligt for at skabe nogle negative vibrationer. Jeg må bare komme videre, siger Toppel.

/ritzau/

 

Dagens Gossip