OB kommer til at mangle Rasmus Falk i en måned

OB må undvære Rasmus Falk i de kommende superligakampe, efter at den 22-årige offensivspiller blev skadet ved fredagens træning.

Klubben bekræftede onsdag, at han først kan vende tilbage til træningen om en måned, fordi han har beskadiget det indvendige ledbånd i det ene knæ.

- Vi har været i gang med behandling siden da, men vi har også været ivrige efter at få så meget viden som muligt om skadens omfang.

- Og der har vi igennem en MR-skanning fået svar på, at der ikke ligger andet og gemmer sig derinde end det, vi allerede har vurderet, siger cheftræner Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Det er held i uheld for Falk og OB, at Superligaen på grund af testkampen mod Tyrkiet og EM-kvalifikationskampen mod Armenien holder en længere kamppause efter weekendens runde.

Dermed kan fynboerne være så heldige, at Rasmus Falk ud over pokalkampen mod Brønshøj kun går glip af de kommende ligakampe mod FC København, FC Midtjylland, Sønderjyske og opgøret mod FC Nordsjælland 29. september.

Jacob Barrett er heller ikke til rådighed for træneren. Han døjer med efterveerne af en brækket ankel.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip