OB-lejr: Vi skal have point i sådan en kamp

OB led søndag eftermiddag et 1-2-nederlag På Sydbank Park i Haderslev i en kamp, hvor Sønderjyske viste sig at være for stærke på især dødboldene.

Fynboernes enlige målscorer, Lasse Kryger, pegede efter kampen på, at han og holdkammeraterne løb for meget forgæves og nævnte, at man var uheldige med ikke at komme foran.

- Vi skabte gode chancer, men vi havde ikke marginalerne, og det var stolpe ud i stedet for stolpe ind, da der stod 0-0, siger den fynske allrounder.

Lasse Kryger pegede desuden på, at Sønderjyskes mål til 2-1 lige inden pausen trak tænder ud hos fynboerne og erkendte, den gjorde ondt.

- Målet lige inden pausen var en mavepuster, og det var et irriterende mål at lukke ind. Vi vidste, at Sønderjyske ville være gode på dødbolde, og derfor skulle vi være ekstra fokuserede der, men det lykkedes ikke, da de jo scorede to gange på det, siger han.

Holdkammerat og offensiv-profil Rasmus Falk var ligeledes skuffet efter kampen og mente, OB havde skabt chancerne til point.

- Det burde have været muligt at hente point i dag, og specielt efter vores udligning, syntes jeg, vi virkede til at have et fint overskud inde på banen, siger Rasmus Falk og fortsætter:

- I anden halvleg skabte vi et godt tryk, og vi fik en masse dødbolde med hjørnespark og frispark, men vi blev mere og mere ufarlige, som tiden gik, og så ender man uden point, når man skal indhente en føring.

Cheftræner hos OB, Ove Pedersen, gav efter kampen udtryk for, at fynboerne ikke burde have tabt.

- Der findes to slags nederlag. Et ærligt og et ærgerligt, og vi fik et ærgerligt i dag. Vi skulle have haft point, og vi havde chancerne til det, siger Over Pedersen.

Med nederlaget hænger OB fortsat fast under nedrykningsstregen med 12 point for 14 kampe.

/ritzau/

 

Dagens Gossip