OB løfter sig og henter uafgjort mod AaB

02/08/2014

OB viste fremragende takter mod AaB, som så trætte ud efter deres Champions League-kvalifikationskamp mod Dinamo Zagreb tidligere på ugen.

Fynboerne måtte dog nøjes med ét point i 1-1-kampen mod de forsvarende mestre fra AaB på Tre-For Park i Odense.

AaB skulle forsøge at finde genrejsning efter 0-1-nederlaget hjemme mod kroatiske Dinamo Zagreb i onsdags i Aalborg.

Det blev dog ikke uden kamp fra Odense-mandskabet, der stadig jagtede de første superligapoint til bankbogen i denne sæson, og Troels Bechs tropper var klar fra start med hårdt spil i nærkampene.

Kampen åbnede ellers sløvt med et AaB-hold, der trillede bolden rundt i egne rækker. Nordjyderne lignede et hold, der forsøgte at spare kræfter til onsdagens returkamp mod Dinamo Zagreb, mens OB stillede sig defensivt tilbage på banen.

Efter en halv time åbnede opgøret sig for alvor, og fynboerne pressede gæsterne fra AaB helt i bund med flere fine forsøg på mål.

Symptomatisk for OB's sæson indtil nu stod Rasmus Falk og Emil Larsen for de kreative indspark på den sidste tredjedel af banen.

Det blev da også Rasmus Falk, der bragte hjemmeholdet foran 1-0 efter et skud fra kanten af feltet, som blev rettet af og sejlede over Nicolai Larsen i AaB-målet. OB gik fortjent til pause med en 1-0-føring.

I anden halvleg var AaB tvunget frem. Og det gav pote for gæsterne, der ikke skulle bruge lang tid på at kæmpe sig tilbage i opgøret. En klog afslutning fra Patrick Kristensen sendte bolden ind bag Mads Toppel i OB-målet til kampens slutresultat 1-1.

AaB rejser i næste uge til Kroatien for at spille returopgøret mod Dinamo Zagreb.