OB-målmand føler sig vraget: Den er svær at sluge

OB-målmand Jesper Christiansen måtte se sig vraget til fynboernes startopstilling på bekostning af Mads Toppel i søndagens 2-1-sejr over Brøndby.

Den tidligere landsholdsmålmand havde ellers fået chancen af OB-træner Troels Bech i de to foregående kampe mod FC København og Viborg, hvor Toppel afsonede karantæne. På Brøndby Stadion var Christiansen tilbage på bænken.

- Troels havde valgt Mads, fordi han har været i karantæne og ikke har spillet sig af holdet.

- Jeg er selvfølgelig skuffet over, at jeg ikke blev valgt til at stå, siger Jesper Christiansen, der havde håbet på, at han havde overhalet Mads Toppel i løbet af karantæneperioden.

- Jeg havde ventet på chancen og så det som en god mulighed. Jeg synes også, at jeg gjorde det meget godt i de to kampe.

- Jeg har aldrig i min OB-tid været så fit, som jeg er nu. Alt det taget i betragtning, så er det surt, at jeg ikke fik lov til at spille videre og bygge det sidste på, som kun kommer ved at spille kampe, siger målmanden.

Jesper Christiansen vil knokle videre for at overbevise sin træner om, at pladsen i målet er hans.

- Det er Troels' beslutning, og jeg må bare overbevise ham på træningsbanen.

- Det har jeg også gjort i opstarten, og så fik jeg endelig chancen. Jeg spillede to rigtig gode kampe, så derfor er den her hård at sluge, siger den tidligere FC København-keeper.

Spørgsmål: Tror du, at det bliver til flere kampe i foråret?

- Det håber jeg så sandelig. Jeg er her for at spille fodbold.

OB møder på fredag Sønderjyske på hjemmebane. Fynboerne indtager Superligaens sjetteplads med 29 point efter 23 spillerunder.

/ritzau/

 

Dagens Gossip