OB-målmand: Ikke nærheden af straffespark

OB måtte fredag indkassere et nederlag på 2-3, da FC Midtjylland i overtiden blev tilkendt et straffespark, som Sylvester Igboun scorede på. OB-målmand, Emil Ousager, var ikke helt enig i dommerens beslutning om at pege på pletten, da Marco Urena faldt i OB-feltet.

- Jeg mener ikke, at der var i nærheden af straffespark. Dommeren fortalte mig, at han dømte straffespark for benspænd, og det er jeg sikker på, at der ikke var i situationen, siger Emil Ousager.

Målmanden erkender, at FC Midtjylland spillede bedst i kampen, og derfor havde OB'erne været tilfredse med et enkelt point.

- Vi var på hælene igennem hele kampen, og hvis man ser det i det lys, så havde 2-2 været et glimrende resultat for os. Det er nedslående og uheldigt, at vi taber til sidst. Det er meget op ad bakke for os, siger Ousager.

Straffesparket blev dømt, da OB blev fanget højt oppe på banen, hvor Mohammed Diarra endte i en løbeduel mod Marco Urena.

- Vi havde en dødbold højt oppe på banen, hvor vi satsede og sendte mange mænd frem. Desværre blev bolden hældt lige ind i lapperne på deres målmand, og så blev vi fanget i et kontrastød, siger Lasse Nielsen.

OB formåede både at udligne til 1-1 og 2-2, hvilket trods alt glæder OB-forsvareren:

- Hvis man skal prøve at være positiv, så viste vi god moral, da vi to gange kom tilbage i kampen og udlignede. Det var også positivt for os, at Vladimir Dvalishvili fik hul på bylden med sit første mål for os, siger Nielsen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip