OB-målscorer: Vi skulle have lukket kampen

OB er fortsat at finde under nedrykningsstregen efter 1-1-kampen mod Sønderjyske.

Fynboernes Martin Spelmann, der scorede kampens første mål på en lynhurtig OB-omstilling, ærgrer sig over, at holdet ikke hentede alle point i den hårdt spillede kamp.

- Det var dejligt at score, men jeg synes ikke, det var et fortjent resultat. Selvfølgelig er det selvforskyldt, at vi ikke formåede at lukke kampen. Vi fik bare ikke bragt den energi ind i spillet, som vi gjorde i første halvleg, siger Martin Spelmann.

I stedet udlignede Sønderjyske til slutresultatet efter pausen, og dermed har OB blot seks point for otte kampe.

- Der har ikke været tvivl om vigtigheden af den her kamp. Men manglende koncentration og sjusk fra vores side blev afgørende. Jeg ved ikke, om det var fordi, vi blev nervøse, eller hvad det var, men det var i hvert fald ikke godt nok, siger Martin Spelmann.

Trods den manglende sejr, så træner Troels Bech nogle lyspunkter i fynboernes spil.

- Vi havde længere angreb, end vi har haft i et stykke tid. Det gav os mulighed for at komme længere ned på deres banehalvdel, hvilket resulterede i flere indlæg fra vores side. Samtidig havde vi hele tiden to mand i feltet til at true dem, og det klædte os, siger Troels Bech.

OB skal allerede i kamp igen på onsdag, når holdet møder Brønshøj i pokalturneringen.

/ritzau/

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip