OB-profil var oppe at slås til træning

Gemytterne røg op over kogepunktet under tirsdagens OB-træning, hvor profilen Emil Larsen kom op at slås med forsvarstalentet Emil Peter Jørgensen.

BT har talt med øjenvidner, der fortæller, at de to spilleres skubberi udviklede sig, da Emil Peter Jørgensen sendte en knytnæve i hovedet på Emil Larsen.

Denne svarede tilbage med en tilsvarende knytnæve, inden de to spillere blev skilt ad.

Hverken cheftræner Ove Pedersen eller sportschef Jesper Hansen var til stede ved træningen. Sidstnævnte bekræfter dog overfor avisen, at "der var en batalje til dagens træning".

Han kan endnu ikke sige, om balladen får konsekvenser for nogen af spillerne.

- Jeg skal lige have helt styr på, hvad der er op og ned i sagen, før jeg kan udtale mig om den del. Jeg er netop blevet orienteret om det, så jeg kan endnu ikke sige noget om det, siger han til BT.

Emil Larsen selv har afvist at kommentere sagen over for avisen.

Den tidligere Lyngby-spiller skiftede i 2012 til fynboerne, og han har siden været en af holdets allerbedste spillere.

De gode præstationer på banen blev belønnet af Morten Olsen, der i perioden fra efteråret 2012 til dette forår har benyttet ham fem gange på A-landsholdet.

Emil Peter Jørgensen er forsvarsspiller og er lige fyldt 19. Han tiltrådte egentlig i FC Roskilde tidligere på efteråret, men ophævede kort tid efter sin lejekontrakt og har siden været tilbage i Odense.

Han er på grund af lejeaftalen ikke spilleberettiget på førsteholdet, men må gerne benyttes på reserveholdet.

/ritzau/

 

Dagens Gossip