OB skiller sig af med amerikansk midtbanespiller

Superligaens bundklub OB og Conor O'Brien er blevet enige om at gå hver til sit.

Den amerikanske midtbanespiller har ikke været blandt de foretrukne til OB's startopstilling, og i bestræbelserne på at finde en ny klub, har O'Brien og OB ophævet samarbejdet.

- Conor er en dygtig spiller, der er rigtig god til at gøre sine holdkammerater stærkere. Han har dog ikke fået etableret sig som fast mand i vores startopstilling, og vi har derfor været i dialog om hans fremtidige muligheder.

- Her er vi enige om, at det er den bedste løsning for Conor, at han får mulighed for at finde en ny klub, hvor han kan få mere spilletid end i OB, siger sportsdirektør Jesper Hansen til klubbens hjemmeside.

Det har givet OB flere muligheder, at fynboerne har hentet venstrebacken Mikkel Kirkeskov i 1. divisionsklubben AGF.

- Det hænger naturligvis også sammen med tilgangen af Mikkel Kirkeskov, der frigiver Ari Skulason til den centrale midtbane, hvor Mikkel Desler også medvirker til at sikre, at vi er godt dækket ind.

- Vi er glade for alt det, Conor har bidraget med i OB, og vi ønsker ham al mulig held og lykke fremover, siger Jesper Hansen.

Ud over Ari Skulason og Mikkel Desler har OB også Jacob Schoop, Azer Busuladzic og Martin Spelmann, der oftest optræder på den centrale midtbane.

Conor O'Brien kom til OB fra FC Nordsjælland i sommeren 2013, og han nåede at blive noteret for 18 førsteholdskampe i den stribede trøje.

OB indtager Superligaens sidsteplads efter nederlag i sæsonens to første kampe, hvor holdet har mødt Hobro og FC Vestsjælland.

/ritzau/

 

Dagens Gossip