OB sparer ingen: Vil vinde pokalturneringen

Skrevet af admin

24/09/2014

Mest læste i dag

Fem gange siden 1983 har OB vundet pokalturneringen i fodbold, og står det til træner Troels Bech kommer den sjette i hus til foråret.

Onsdag indleder fynboerne DBU Pokalen i anden runde med en udekamp mod Brønshøj fra landets næstbedste række, og træneren har udtaget den bedst mulige trup for at optimere sine chancer.

Han hopper ikke med på vognen om at spare spillere for at opprioritere Superligaen, som man eksempelvis så Hobro gøre tirsdag. Oprykkeren stillede et reservespækket hold og tabte til AGF.

- Klubber, der spiller rigtig mange kampe hele tiden, har brug for at kunne aflaste, men så mange kampe har vi ikke spillet. Vi ville gerne have spillet flere turneringer, end de to vi er med i, men det gør vi altså ikke.

- Nu spiller vi så pokalturnering, og vi har meldt os til for at forsøge at vinde den, og så kan jeg ikke se nogen grund til at spekulere eller spare sig til en sejr, siger Troels Bech til OB's hjemmeside.

I Superligaen ligger OB til nedrykning som en aktuel nummer 11, og derfor er pokalkampen også en kærkommen mulighed for en succesoplevelse.

- Vi håber at kunne spille kampen i en større sags tjeneste, og det har ikke noget med disrespekt for Brønshøj at gøre, men vi håber at få skabt den succes, som vi mangler, siger Bech.

Han må se bort fra en række skadede spillere; Rasmus Falk, Daniel Høegh, Jacob Schoop og målmand Mads Toppel.

Onsdagens kamp begynder klokken 18.

/ritzau/